INNOSTUMINEN JA OIVALTAMINEN

Tosi helposti hyvänä ja energisenä päivänä innostuu jostain niin paljon että on energiaa täynnä. Niin täynnä että se kaikki energia ei mahdu sisäämme! Se onkin hyvä, koska energia saa aikaan liikettä, toimintaa, iloa ja loistaa muillekin.

Mistä sinä innostut?Viimeksi minä innostuin ihan suunnattomasti siitä, että löysin hyvän joogaharjoitesarjan ja löysin kipinän ruokailutottumuksien muutokseen. Ihminen tarvitsee innostumista. Ja innostuminen on jonkun asian oivaltamista. Oivaltaminen onkin sitten se juttu mihin tarvitaan vauhdin pysähtymistä ja hiukan innostumista! Onko tämä nyt joku ympyrä missä taaperramme? Siksi onkin todella tärkeää että tässä ympyrässä on hyviä asioita. Jos sinne eksyy negatiivisia asioita, se ympyrä alkaa ruokkia paljon sellaista mistä ei pääse irti.

Oletteko kuulleet Vetovoiman Laki -ajattelusta? Opiskelen tällä hetkellä kurssilla, jonka nimi on Henkinen miljonääri. Sen harjoitteet ovat jo tähän mennessä auttaneet minua ajattelemeen hiukan eri tavalla.  Käsittelemme myös tapaa kohdata asioita, vanhojen uskomuksien käsittelyä. Nämä vanhat ja ehkä väärät uskomukset vaikuttavat meidän käyttäytymiseen ja ohjaavat meitä ratkaisemaan asioita sillä vanhalla ja ehkä sellaisella tavalla, joka estää meidän innostumista. On taivahan tosi, että mitä ajattelet, sitä vedät puoleesi. Tässä innostumisessa  ja siinä ympyrässä jossa kuljemme on erittäin tärkeää, että kohtaat niitä asioita ja innostuksen aiheita jotka ovat sinulle hyväksi.

Asia, jota haluan täällä blogissani aina painottaa on, että tehkää asioita vähän kerrallaan. Pieninä paloina. Pieni innostuminen ja oivaltaminen riittää! Monella on huolta työstä ja toimeentulosta, pandemia raastaa mieltämme ja huoli kaikesta vyöryy päällemme. En käsittele täällä blogissani pandemiaa, en ota kantaa siihen mitä pitäisi tehdä tai on jäänyt tekemättä. Keskityn täällä siihen, että elämme tätä hetkeä. Löytämällä tästä hetkestä sen parhaimman innostuksen ja oivalluksen.

Pienet asiat, pienet oivaltamiset, pienetkin innostuksen aiheet kannattaa ottaa heti mukaan päivään. Ajattelin ensi kerralla kirjoittaa rituaaleista. Täysikuun energiat ovat jo alkaneet vaikuttaa ja jokainen reagoi kuun energiaan jollakin tavalla. 

Innostunutta päivää toivotellen,

Olet Luonnon voimassa,

Heidi









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit