VALO LISÄÄNTYY - KEVÄT JA TAVAT

Miten aika kuluukin näin nopeasti? Vai miltä teistä tuntuu?

Yrittäjänä kaikenlaiset velvoitteet pälähtävät kalenteriin, yrityksen veroilmoitus, alvit ja yhdistysten vuosikokousten järjestäminen. Näistä veroilmoitukset ja tilinpäätökset  menevät vanhaan malliin, mutta näinä aikoina kokoustaminen ja kokoontuminen on haaste. Mutta nekin järjestyvät!

Tulevana viikonloppuna osallistun Pakanalliset ryhmän nettimyyjäisiin facebookissa! Piristävää! Ja lupasin pitää liven lauantaina aiheena Luonnon Voimassa! Vähän herätellään mukaavuusalueen rauhaa ja pyöräytellään live maailmalle! Netin ääressä onkin tullut vietettyä vuosi ja monet tunnit ja livet.

Olen jo jonkin aikaa miettinyt meidän kaikkien jaksamista arjessa ja erityistilanteessa elämisessä. Taloudelliset haasteet toki ovat monelle melko vaikeita mutta myös henkinen jaksaminen. Siksi taisin jo aiemmin mainita aiheesta Rituaalit. Tavat ja jokapäiväiset tekemiset pitävät meidät pinnalla. Itse olen hyötynyt todella paljon meditaatioista. Mikään näista asioista ei tarkoita sitä, että tuntisimme itsemme sitoutuneeksi negatiivisella tavalla. Pakosta tehdä, ahdistuneesta tunteesta. Päinvastoin!

Kannattaa miettiä mikä voisi olla sellainen hyvää mieltä tuova tapa. Hyvä tapa. Onko se pieni jooga, jumppa, mietiskely. Neulepuikkojen heiluttelu. Laulaminen, soittaminen tai musiikin kuuntelun ohessa tanssahtelu. Tee itsellesi iloisen viikon tapahtumakalenteri! On jotain mikä piristää sinua joka päivä.

On sanottu että kolmenkin viikon säännöllinen tekeminen jo auttaa sen tulemisessa tavaksi. Mitä siis haluat tulevaisuudessa sanoa.....?  " Mullon aina tapana joka aamu istua lattialla ja miettiä ja venytellä." ja "Mullon aina joka päivä tapana laulaa vartin verran...." tai " Mullon aina joka päivä tapana tehdä puolen tunnin ulkoilu...." 

Tuntuu hyvältä jo pelkkä ajatuskin!

Minun "Mullon aina"-tekstit näyttää tältä:  "Mullon aina joka päivä tapana osallistua tanssihaasteeseen facen ryhmässä. Ja mullon aina joka päivä tapana tehdä 15 min tunnejooga. Ja mullon aina tapana joka päivä neuloa pari kerrosta ainakin...." Ja vielä tammikuussa tilanne oli ihan toisenlainen. 

Entäpä ne rituaalit!? Ne kuulostaa jo varmaan hiukan hihhulilta, mutta nekin ovat ihania tavallisia tapoja. Ne on tapoja jotka liittyvät luonnon kiertokulkuun, luonnon kasvun ja valon mukana kulkemisen tapoja. Ensi lauantaina meillä on kevätpäivän tasaus! Ja astrologinen uusi vuosi. Siirrytään Oinaan merkkiin ja aloitetaan uusi astrologinen kierto. Kuun kasvu täydeksi on matkallaan ja täysikuu mollottelee taivaalla 28.3. Rakastan seurata kuunkiertoa! Koska ne energiat on oikeasti olemassa eivätkä ole mitään päälleliimattua ja keksittyä höpöilyä. Ennenvanhaan kuunkierto otettiin huomioon ihan kaikessa. Maanviljelijät kylvivät ja niittivät, hoitivat eläimet ja perheensä seuraten kuun vaiheita, koska energiat tällöin ovat ihan erilaisia. Miksipä ne ei vaikuttaisi meidän energioihin nytkin.

 Kuitenkaan ei pidä unohtaa elää omaa elämäänsä ja tehdä päätöksiä puntaroiden omalla järjellä. Yleensäkin luonnon seuraaminen, kuun energioiden lukeminen, korttien viestien tulkitseminen ja kivien tunne ei saisi määrätä elämääsi vaan niiden tulee opastaa ja herätellä ajatuksiasi. Sinä voit herkistyä kuuntelemaan luonnon viestejä ja oppia ymmärtämään miksi tunnet asioita noin tai näin. Miksi nyt ei nukuta tai kerrassaan ottaa päähän kaikki! Nekään eivät yksiselitteisesti ole kuuraukan syytä, mutta seuratkaapa vain, täysikuulla ja uuden kuun aikaan on erilaiset energiat!

Lauantain livessä kerron vähän myös minun uusista rituaalikynttilöistä ja tuotteista!

Aurinkoa ja kuuta päiväänne ja kevään odotusta!

Olet loitsuttu!


/Heidi














Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit